Opsporing verzocht - Spannend bedrijfsuitje in Giethoorn

Dit Spannende bedrijfsuitje in Giethoorn is inclusief:

  • Ontvangst met 2 kopjes koffie of thee en appelgebak met slagroom
  • Een rondvaart 2 uur door Giethoorn en omgeving
  • 1x Een heerlijk 3-gangendiner
  • 3 consumpties, 4 hapjes
  • Het moordspel

Prijs: € 77,50 p.p. op basis vanaf minimaal 15 personen€ 75,00 p.p. op basis vanaf minimaal 30 personen€ 72,50 p.p. op basis vanaf minimaal 60 personen

De prijs van dit Spannende bedrijfsuitje in Giethoorn is geledig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Opsporing verzocht in Giethoorn

  Geniet van een onvergetelijke dag in het prachtige Giethoorn met uw collega's of relaties. Ga de uitdaging met elkaar aan tijdens het spannende spel Opsporing Verzocht en geniet van culinaire verwennerij.

Het programma:

15.00 uur Ontvangst op de rondvaartboot met 2 kopjes koffie of thee en appelgebak met slagroom. Aansluitend maakt u een rondvaart van 2 uur door Giethoorn en omgeving.
17.00 uur Er wordt een drie-gangendiner geserveerd, bestaande uit: een goedgevulde groentesoep, een keuze uit varkenshaas met champignonroomsaus of Kabeljauw uit de oven met bijpassend garnituur, vanille-ijs met vruchten en slagroom
19.00 uur Aanvang moordspel
21.00 uur Bespreken resultaten tijdens een borrel met 3 consumpties,4 hapjes p.p.
22.30 uur Geschat einde

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen

Giethoorn Specialist

Algemeen

Ons restautant in Giethoorn is al meer dan 35 jaar een vertrouwd adres voor lunch of diner in het restaurant of op het ruime terras. We varen met 3 prachtige overdekte rondvaartboten , waarmee dorps- en natuurtochten worden gemaakt en beschikt over een groepsaccommodatie voor 10-20 personenen en is gespecialiseerd in het verzorgen van diverse arrangementen.

Faciliteiten

Ons restaurant heeft een restaurantcapaciteit van ca. 120 personen en een terras (indien nodig overdekt en verwarmd) van ca. 100 personen. Ons restaurant beschikt over een professionele open keuken, waar de Nederlandse keuken centraal staat, met een vleugje Frans. Er is een ruime toiletgroep met een apart invalidentoilet.

Direct achter het restaurant is een gratis gemeentelijke parkeerplaats met ruimte voor ca. 250 auto's en ca. 10 touringcars. Zomers hebben we o.a. barbecue-arrangementen op ons terras, terwijl 's-winters weer speciale winter-arrangementen met bijvoorbeeld (stamppot)bufetten, workshops, themafeesten etc. worden verzorgd. Wij verzorgen zowel dorps- als natuurtochten door Giethoorn en omgeving. Onze specialiteit is 2-uurs natuurtochten met (natuur)gids.

Ligging

U vindt ons restaurant aan de Hylkemaboulevard, we zijn met de auto bereikbaar en aan het water gelegen. Vanaf ons restaurant kunt u tevoet, op de fiets, per boot of TukTuk het dorp en omgeving gemakkelijk bezoeken. Alle bezienswaardigheden, musea, pottenbakkerij en galerieen bevinden zich op korte (loop)afstand. De rondvaartboten liggen direct voor ons restaurant, waarmee we schitterende dorps-en natuurtochten mee maken. Door de jaren heen is ons restaurant zich gaan specialiseren in het verzorgen van arrangementen in samenwerking met diverse bedrijven in en rondom Giethoorn. Voor o.a. een familiefeest, bedrijfsuitje, workshops of themafeest, kunnen wij een leuk arrangement verzorgen, zowel passief als actief. U kunt het gehele jaar voor groepen bij ons terecht. Wij zijn dé Giethoorn Specialist.

Omgeving

Ons restaurant is gelegen in het pittoreske dorp Giethoorn midden in het Nationaal Park de Weerribben-Wieden. In de kop van Overijssel is Giethoorn de grootste publiekstrekker, waar jaarlijks meer dan 1 miljoen bezoekers komen.Wanneer er een ijsperiode komt, dan is Giethoorn en omgeving een schitterend decor voor de schaatsliefhebbers.Vlak bij Giethoorn bevinden zich o.a. de oude Zuiderzeestadjes Blokzijl en Vollenhove en de Vestingstad Steenwijk. Meppel (14 km.), Zwolle (30 km.) bevinden zich op korte afstand.