Uitdagend teamuitje in Gelderland - Foto tocht op de Veluwe

Dit Uitdagend teamuitje op de Veluwe is inclusief

  • Koffie/thee ontvangst met Veluwegebak
  • Cryptische FotoVeluwetocht met leuke stops (incl. consumpties)
  • Begeleiding/wedstrijdelement
  • Fotocollage voor de winnaars
  • Prijsuitreiking

Prijs: € 32,75 p.p.

De prijs van dit Uitdagend teamuitje op de Veluwe is geldig tot 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Een compleet Veluws feest!

Een tocht door de natuur is een fantastische manier om samen met uw groep actief bezig te zijn en tegelijkertijd te genieten van de prachtige omgeving. Om deze ervaring nog spannender te maken, kunt u ervoor kiezen om een fototocht te organiseren, waarbij elk team een camera krijgt en 10 uitdagende opdrachten moet voltooien.

De Cryptische Foto Veluwetocht

  Bij het organiseren van een fototocht is het van groot belang om de opdrachten zorgvuldig te selecteren. De opdrachten moeten uitdagend genoeg zijn om het team op de proef te stellen, maar ook haalbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan het vinden van een specifieke boomsoort, het maken van een vuurtje zonder lucifers of het bouwen van een schuilplaats. Elke opdracht moet worden vastgelegd met een foto om te bewijzen dat het team de opdracht daadwerkelijk heeft uitgevoerd.

  Een fototocht is niet alleen een leuke manier om samen actief bezig te zijn, maar het is ook een geweldige manier om de band tussen teamleden te versterken. Tijdens de tocht zullen de teams moeten communiceren, samenwerken en elkaar helpen om de opdrachten te voltooien. Dit kan resulteren in een onvergetelijke ervaring die de teamdynamiek kan verbeteren en de onderlinge relaties kan versterken.

  Ga op pad voor een avontuurlijke en verbindende ervaring!

Veelzijdige evenementen locatie

Deze locatie bevindt zich aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom, in het mooie plaatsje Dieren. Het park is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten en biedt een afwisselend landschap van bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en landgoederen.

De bijzondere accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen. Het is de perfecte uitvalsbasis voor teamuitjes en andere activiteiten in de natuur. Kom samen met uw team genieten van de prachtige natuur!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • 3-Persoonskamers
 • Babybedjes

Onze Partner

Activiteitenpark op de Veluwe

Al sinds 1995 zijn wij gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes, activiteitenprogramma's, themafeesten, bedrijfsfeesten voor een actief, sportief maar vooral ook heel gezellig dagje uit met collega's en relaties. Onze unieke accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen. Onlangs is de accommodatie uitgebreid met Finse chalets zodat u ook kunt blijven overnachten.

Faciliteiten

Dit Chalethotel is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden.


Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) en ongedwongen en vriendelijk personeel.


Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag samen met u uw favoriete programma samen!


Daarnaast beschikken wij over een professioneel cateringbedrijf. Van een salade tot compleet verzorgde buffetten. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden bij de catering eindeloos.

Overnachten

Op 60 meter van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken.


De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Horeca

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant ongecompliceerd eten, bereid met top ingrediënten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan!
U kunt bij ons terecht voor heerlijke a la carte gerechten en diverse seizoensgerechten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.